Εξοικονομώ 2023

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τον οδηγό του προγράμματος “Εξοικονομώ 2023” με προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών μπορούν να αιτηθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση της κατοικίας τους. Στις 12 Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για κατάθεση αιτήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε το ΦΕΚ εδώ

Δημοσίευση ΦΕΚ για το “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους”

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τον οδηγό του προγράμματος “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους” με προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ. Όσοι ιδιοκτήτες είναι από 18 έως 39 ετών, μπορούν να αιτηθούν για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση της κατοικίας τους. Στις 18 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα στη σελίδα https://exoikonomoneon.gov.gr/. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

ΦΕΚ Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους

Έναρξη αιτήσεων για το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη στέγη”

 

Άνοιξε η πλατφόρμα κατάθεσης αίτησης για το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη στέγη” με επιδότηση στην εγκατάσταση οικιακού φωτοβολταϊκού σταθμού με μπαταρίες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

https://ypen.gov.gr/kostas-skrekas-me-238-ekatommyria-evro-xekina-to-programma-fotovoltaika-sti-stegi/

https://pvstegi.gov.gr/

Επιδοτούμενο πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους”

Το πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους” επιδοτεί παρεμβάσεις ενεργειακού χαρακτήρα όπως θερμοπρόσοψη, ηλιακός θερμοσίφωνας, σύστημα θέρμανσης, εξωτερικά κουφώματα χαμηλής θερμοπερατότητας, κλιματιστικά, συστήματα smart home καθώς και ανακαίνιση κατοικίας για ιδιοκτήτες ηλικίας κάτω των 40 ετών. Παρακάτω θα βρείτε το link του υπουργείου για το πρόγραμμα.

https://ypen.gov.gr/exoikonomo-anakainizo-gia-neous/

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη στέγη”

Δημοσιοποιήθηκε από το ΥΠΕΝ η προδημοσίευση του οδηγού του προγράμματος “φωτοβολταϊκά στη στέγη” με προϋπολογισμό της δημόσιας δαπάνης στα 200.000.000€, και με ποσοστά επιχορήγησης έως από 20% έως 75% για φωτοβολταϊκά και από 90% έως 100% για τις μπαταρίες. Παρακάτω το link του οδηγού, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

https://ypen.gov.gr/fotovoltaika-sti-stegi/